heijastin

Muistakaa näkyä!

Nyt on niin pimiää ja pimiää. Masentavan pimiää.

Olen nyt jo muutamana talvena ja näin syksynäkin miettinyt, että miksei kukaan teen kokovartalohaalareita kokovartaloheijastinkankaasta. Eikö olisikin nerokasta?! Pipo, joka on kokonaan heijastin. Heijastinhanskat. Ja niin pois päin. Sellaisia muodikkaita, että pienillä päiväkotilaisilla voisi olla niiden suojaliivien sijaan vaikka erivärisiä heijastinhaalareita. Turkooseja, ruohonvihreitä ja marjapuuronpunaisia. Ja aikuisille myös. Vaikka hopean ja kullan sävyisiä.

Sen sijaan, että me täällä Suomessa tarvotaan pimeässä ruskeiden ja mustien talvivaatteiden kanssa näkymättöminä möykkyinä autoilijoita, busseja ja muita hurjastelijoita peläten, niin me voitaisiin olla kaikki yhdessä sellainen spektaakkelimainen valoshow! Eikö sellaisella heijastinlangalla voisi kirjailla vaikka mitä? Isoja poroja, pupuja ja vaikka selkään teksti, että “ILOISTA PÄIVÄÄ!”.

Kiti KokkonenKiti Kokkonen, 38, on näyttelijä, kirjoittaja, Komediateatteri Arenan taiteellinen johtaja, avovaimo ja äitipuoli. Kiti kokee, että hyvinvointia voi lisätä niin henkisen kuin fyysisen kautta. Suurten elämänmuutosten vuoksi hän on havahtunut siihen, että elintavat on laitettava remonttiin nyt tai ei koskaan.