Näyttökuva 2013-02-04 kohteessa 11.55.25

Hyvinvointisovellukset älypuhelimille

LCF Life Coach Maaretta Tukiainen valitsi Kitille, Emilialle ja Elinalle jokaiselle oma hyvinvointisovelluksen kokeiltavaksi.

Emilia testasi sovellusta nimeltä Headspace, joka on Maaretan mukaan markkinoiden paras tai ainakin parhaiten konseptoitu meditointiapps. Se sisältää paljon myös opetusvideomateriaalia.

Näyttökuva 2013-02-04 kohteessa 11.55.25
Kiti kokeili stressinhallintasovellus Stress Checkiä. Maaretta kommentoi, että nikotiini- ja muiden riippuvuuksien takana on usein pyrkimys hallita emotionaalista stressiä. Stress Check auttaaa stressitasojen vaihtelun tunnistamisessa. Kun oppii tunnistamaan tilanteet, joissa lähtee hakemaan apua tutusta addiktiosta, voi lähteä tietoisemmin muuttamaan tapojaan. Sovellus mittaa sormen päästä senhetkisen stressitason puhelinpäätelaitteen avulla.
Näyttökuva 2013-02-04 kohteessa 11.45.30
Elina tutustui Gratitude Journaliin, jota Maaretta kuvailee yksinkertaiseksi, markkinoiden ensimmäiseksi kunnolliseksi kiitollisuuspäiväkirjaksi, joita sittemmin on julkaistu useita. Appsin toteuttaneella Happy Tapperilla on paljon muitakin hauskoja työkaluja.
Näyttökuva 2013-02-04 kohteessa 11.51.48

 

 

Elina TanskanenElina Tanskanen, 35, on toimittaja, tietokirjailija, logoterapeutti, seksuaalineuvoja, 1- ja 3-vuotiaiden lasten äiti sekä äitipuoli. Hän etsii mielellään poikkeavia näkökulmia tuttuihin hyvinvointi- ja kauneusilmiöihin. Elina on todennut intensiivisten pikkulapsivuosien tuntuvan sekä kehossa että mielessä.